Om os - hvem er vi.

Sanne Egebjerg og Michael Eriksen

Bededame Sanne Egebjerg

Sanne Egebjerg

Bededame 


Sanne har hjertet på rette sted. Hun er respektfuld, empatisk og kan rumme selv de store ting i livet, også døden.


Med sine mange års erfaring med pleje af syge og døende, samt sit arbejde på hospice, har Sanne en stor baggrundsviden for hele sorgprocessen, for pårørende der har mistet en af sine kære.


Sanne er med sin professionalisme og sit varme sind, god til at skabe tryghed og ro, og skabe et naturligt overblik over afdødes sidste rejse.


Hun er med sin bornholmske dialekt, sådan én man nemt falder i snak med og hurtigt føler sig fortrolig ved.For Sanne er kun det bedste godt nok, så i samarbejde med vores dygtige leverandører har hun prisbevidst, nøje udvalgt de smukkeste kister og urner, så hun i samråd med pårørende og afdødes ønsker kan skabe en helt unik og personlig afsked, en god og traditionel afsked, eller en bæredygtig og miljøvenlig begravelse.


Sanne har selv haft døden tæt inde på livet og har selv stået med sorgen over at mistet en af sine kæreste. Med sin tilknytning til både Silkeborg, Ikast og Herning har Sanne et personligt og nært kendskab til lokalområdet.


Sanne gør en særlig dyd ud af, at også den sidste rejse, skal være en mindeværdig rejse.
Kontakt Sanne på Telefon: 50872200 

Bedemand Michael Eriksen

Michael Eriksen

BedemandMichael kan med sit rolige og hjertevarme sind, skabe tryghed for pårørende, der har mistet. 


Han har mange års erfaring i arbejdet med mennesker, og da han selv har haft sorgen tæt inde på livet, har han forståelse for nødvendigheden i, at lade andre hjælpe sig, når sorgen synes størst.Michael sætter derfor en ære i, at også den sidste rejse, bliver en mindeværdig rejse, og at alt skal være taget hånd om, ned til mindste detalje, ved højtideligheden, kiste, blomster og kørsel, og at de pårørende føler sig godt taget af, under hele forløbet.Igennem sit arbejde med It sikkerhed, har Michael også erfaring med opbevaring af personlige data, så du trygt kan stole på, at både dødsattesten, samtykkeerklæringer og for eksempel dine ønsker i “Min sidste vilje,” opbevares efter de lovpligtige regler.


Med sit varme, lyttende og indlevende væsen, kan Michael respektfuldt, være behjælpelig med at skabe overblik over afdødes sidste rejse, om den skal være traditionel, bæredygtig eller helt personlig.

Kontakt Michael på Telefon: 50872200


En smuk afsked er en hjertesag for os


Begravelse Herning

Herning Begravelse
Kølkær, 7400 HerningTlf: 50872200 • DøgnåbentHerning-Begravelse@soebybegravelse.dk


http://begravelse-herning.dk/Kontoret er åben efter telefonisk aftale.

Begravelse Ikast

Ikast Begravelse
7430 Ikast


Tlf: 50872200 • Døgnåbent


Ikast-Begravelse@soebybegravelse.dk


http://begravelse-ikast.dk/Kontoret er åben efter telefonisk aftale.

Begravelse Aarhus

Aarhus Begravelse

Blåbærhaven 9


8520 LystrupTlf: 50872200 • DøgnåbentAarhus-Begravelse@soebybegravelse.dk


http://aros-begravelse.dk/Kontoret er åben efter telefonisk aftale.


Ring eller skriv for en uforpligtende samtale