Kontakt os på 50872200

Popup kun på Desktop

Sanne Egebjerg

Bedemand Sanne Egebjerg Søby Begravelse 2024

Bededame

Det vil så vidt det er muligt være vores bededame Sanne, der vil tage telefonen når du ringer, ligesom det også altid vil være Sanne der afholder samtalen.

Sanne har hjertet på rette sted. Hun er respektfuld, empatisk og kan rumme selv de store ting i livet, også døden.

Med sine mange års erfaring med pleje af syge og døende, samt sit arbejde på hospice, har Sanne en stor baggrundsviden for hele sorgprocessen, for pårørende der har mistet en af sine kære.

I sin fritid er Sanne sorggruppeleder ved Kræftens Bekæmpelse, for unge der har mistet deres forældre. I løbet af foråret 2024 uddanner hun sig til sjælesørger, så hun kan favne den eksistentielle vinkel også. De bedste snakke er de snakke hvor der kan tales lige så naturligt om døden, som om livet.

Sanne er med sin professionalisme og sit varme sind, god til at skabe tryghed og ro, og skabe et naturligt overblik over afdødes sidste rejse.

Sanne gør en særlig dyd ud af, at også den sidste rejse, skal være en mindeværdig rejse.

Michael Eriksen

Bedemand Michael Eriksen Søby Begravelse

Bedemand

Michael kan med sit rolige og hjertevarme sind, skabe tryghed for pårørende, der har mistet.

Han har mange års erfaring i arbejdet med mennesker, og da han selv har haft sorgen tæt inde på livet, har han forståelse for nødvendigheden i, at lade andre hjælpe sig, når sorgen synes størst.

Michael sætter derfor en ære i, at også den sidste rejse, bliver en mindeværdig rejse, og at alt skal være taget hånd om, ned til mindste detalje, ved højtideligheden, kiste, blomster og kørsel, og at de pårørende føler sig godt taget af, under hele forløbet.

Igennem sit arbejde med It sikkerhed, har Michael også erfaring med opbevaring af personlige data, så du trygt kan stole på, at både dødsattesten, samtykkeerklæringer og for eksempel dine ønsker i “Min sidste vilje,” opbevares efter de lovpligtige regler.

Med sit varme, lyttende og indlevende væsen, kan Michael respektfuldt, være behjælpelig med at skabe overblik over afdødes sidste rejse, om den skal være traditionel, bæredygtig eller helt personlig.

Vores Visioner og Missioner


Sammen startede vi en selvstændig bedemandsforretning i december 2020, efter at have fået mange års god erfaring med i bagagen.


Vision: Hos Søby Begravelse ønsker vi en moderne bedemandsforretning gennem en blanding af traditionelle og nutidige værdier, med en mere nytænkende og tidsvarende tilgang. Vi stræber efter at blive anerkendt og anbefalet af vores kunder, baseret på den kvalitet og individuelle omsorg vi yder, hvor hvert eneste forløb er præget af nærvær og forståelse.


Mission: Vores primære mission er at tilbyde en personlig og mindeværdig afsked, der respekterer den enkeltes unikke livshistorie. Vi vejleder og rådgiver de pårørende, samt skaber et overblik over økonomien og forløbet ved os. Igennem gensidigt tillid, lægger vi vægt på at skabe ro og tryghed.

I samarbejde med vores leverandører sikrer vi os miljøvenlige, kreative og personlige løsninger, altid til rimelige priser. Du vil ikke opleve, at vi forsøger at sælge den dyreste kiste, men du vil opleve, at vi er lydhøre overfor dine og afdødes ønsker.

Ved Søby Begravelse er det lysten der driver værket og vores engagement kommer fra hjertet.


  • Personlig og nærværende hjælp: Vi tror på værdien af mund-til-mund anbefalinger og stræber efter at levere en service, der er både personlig, troværdig og ærlig.

  • Miljøvenlige og kreative løsninger: Vi samarbejder med leverandører, der deler vores engagement i bæredygtighed, for at tilbyde produkter som farverige kister og urner, der afspejler individuelle ønsker.

  • Samarbejde og respekt: Vi værdsætter et godt samarbejde med kirkegårds- og krematoriepersonalet samt andre bedemænd for at sikre en respektfuld og problemfri proces.

  • Støtte til de efterladte: Vores dedikation ligger i at guide og vejlede vores kunder gennem alle aspekter af forberedelserne, med en dyb forståelse for de udfordringer, de står over for i denne svære tid..

  • Unik og personlig afsked: Vi anerkender, at hvert liv er unikt, og derfor skal hvert afsked også være unik. Vores mål er at skabe en personlige og meningsfuld afsked, der ærer den afdødes liv og minde.

Vi hos Søby Begravelse er forpligtede til at opretholde disse værdier og missioner i hvert eneste aspekt af vores arbejde, og vi ser frem til at støtte vores kunder gennem en af livets sværeste tider med værdighed, respekt og medfølelse.


Bedemand Om os • Søby Begravelse

Vil du kontaktes af Søby Begravelse?

Udfyld formularen herunder så kontakter vi dig hurtigst muligt, skriv eventuelt hvilket tidsrum der passer dig bedst. Du er også altid velkommen til at ringe til os på 50872200